Люфтдетектор
Люфтдетектор
Люфтдетектор
Люфтдетектор

Номер оголошення 527682

Опис

Компанія ХитСто пропонує - механічний детектор ходової частини автомобілів, де одна людина з легкістю може створити ефект руху колеса в різних напрямках. У цьому випадку колесо прагне за рухомою поверхнею і передаючи зусилля на тяги, шарніри, амортизатори - виявляє практично всі приховані ушкодження ходової частини автомобіля навіть на ранніх стадіях зносу!

Без використання тестера діагностики підвіски дуже важко впродовж довгого часу зраджувати поперечні коливання сучасному автомобілю. З допомогою сили предаваемой тестером AGK-1 можна зраджувати автомобілю поперечні коливання що дозволяє перевірити верхню опору амортизаторной стійки, биття кульової опори на справжньому автомобілі (під навантаженням), тяги стабілізатора в деяких випадках навіть опори двигуна і коробки передач. Тестер діагностики підвіски AGK-1 дозволяє визначити: візуальне стан та ступінь зносу частин, вузлів і механізмів підвіски транспортного засобу, таких як:

шарнірні з'єднання, гумові і гумотехнічні сайлентблоки, шруси, стійки підвіски і їх кріплення, важелі підвіски, шворні, пружини, листові ресори, кермові тяги і тяги стабілізаторів, тріснув, елементів рульового управління, включаючи важко діагностуються люфти елементів підвіски; імітуючи вплив сил дорожнього покриття, що виникають при русі транспортного засобу на передню і задню осі в завантаженому стані з вимкненим двигуном і без сторонніх шумів; цілісність кузова і/або рами, на якій розташовуються елементи підвіски; при необхідності пояснити і продемонструвати клієнтам потребу в ремонті.

Тестер діагностики підвіски AGK-1 стане незамінним помічником у якісною, безпечною, а найголовніше – у професійній діагностиці кутів і компонентів підвіски на Вашому автосервісі.

Додаткова інформація
По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 Дезінфо. Безкоштовні авто, мото оголошення України в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

Дезінфо. Безкоштовні авто, мото оголошення України