Запчастини для китайських міні-тракторів

Номер оголошення 700711

Опис

Інтернет-магазин TechnoModule спеціалізується з продажу якісних запасних частин до мінісільгосптехніки. Ми продаємо запасні частини за справедливими цінами і даємо гарантію на них, тому що вважаємо, що покупки повинні бути за вигідними цінами та безпечними, адже ми знаємо, що кожен день простою вашої техніки це втрата ваших грошей. У нашому каталозі товарів інтернет-магазину ви можете знайти запчастини до мінітракторів, мотоблоків, двигунів, культиваторів, фрез та іншого обладнання.

Наш інтернет-магазин є прямим постачальником запасних частин та аксесуарів до популярних міні-тракторів DongFeng, Foton-Lovol, Xingtai, Jinma, DW, ДТП, Булат. В наявності запасні частини до радянських тракторів МТЗ, ЮМЗ. Наші фахівці допоможуть вам підібрати запчастини до мотоблоків Кентавр, ДТЗ, Зірка, Forte та інших виробників. Також ви можете придбати якісні шини, масла, підшипники, сальники, ремені та інші розхідники.

Наші фахівці допоможуть вам підібрати потрібні деталі в найкоротші терміни. Наявність власного складу забезпечує достовірну інформацію про розміри запасних частин, можливість зробити додаткові фото та надіслати вам на телефон.

Веб-сайт: https://technomodule.zp.ua

Додаткова інформація
Ціна договірна По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 Дезінфо. Безкоштовні авто, мото оголошення України в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

Дезінфо. Безкоштовні авто, мото оголошення України