Автокран 32т Машека КС-5571BY-С-22 ДЕШЕВО

Номер оголошення 203006

Опис

Покращені автомобільні крани КС 5571BY З 22 виробника МАЗ мають вантажопідйомність міді 32 т. Призначені для виконання вантажно-розвантажувальних робіт, використовуються при будівництві будівель і споруд, монтажу конструкцій різної складності. Крани КС 5571BY відрізняються компактністю, маневреністю і збалансованістю по масі.

Кранова установка обладнана гідравлічною системою для забезпечення плавного керування всіма механізмами з широким діапазоном швидкостей робочих операцій, а також дозволяє одночасно поєднувати декількох кранових операцій. Використання оцинкованих трубопроводів в гідросистемі і гидроаппаратов провідних світових виробників дозволяють значно знизити витрати на експлуатаційне обслуговування крана.

Можливо також виготовлення крана з электропропорциональным управлінням джойстиками.

Стріла крана - чотирьохсекційна і посилена, її довжина 10,08 - 30,28 м. Коли стріла у втягненому положенні, тоді кран має компактні розміри і маневреність при переїздах. Максимальний виліт стріли в 28,0 м. Можливість висування стріли з вантажем дозволяє автокрана КС 5571BY виконувати складні роботи по установці вантажів у важкодоступних місцях, переміщенню серед вже змонтованих конструкцій.

Розмір опорного контуру збільшено за рахунок застосування модернізованої нижньої рами збільшеної довжини, завдяки чому кран здатний виробляти роботи з вантажами в круговому діапазоні 360 градусів, що дозволяє зменшити кількість необхідних переїздів крана і підвищує ефективність його використання.

Кран КС 5571BY А 22 оснащений редукторами планетарного типу італійського виробництва (Bonfigliolli) з дисковими гальмами поворотного механізму і лебідки. Велика сучасна кабіна машиніста має кругове скління, завдяки цьому забезпечується чудова видимість робочої зони і стріли крана в будь-якому положенні. А використання сучасних матеріалів дозволило значно поліпшити тепло - і шумоізоляцію. Кабіна обігрівається автономним дизельним нагрівником «Планар».

Безпечну роботу автокрана КС 5571BY-С-22 забезпечує обмежувач навантаження з мікропроцесором ОНК-160С з цифровим індикатором в кабіні машиніста. Обмежувач навантаження може працювати в режимі координатного захисту і має вбудований прилад фіксації характеристик - «чорний ящик», а ще оснащений модулем захисту від небезпечної напруги (при роботі поблизу ліній електропередач).

Колісна формула 6х4

Кількість осей 3

Двигун ЯМЗ (Євро-5)

Базове шасі автокрана МАЗ-6312С3-527-010

Потужність двигуна, кВт (л. с.) 273

Коробка передач ZF 9s1310TO

Додаткове обладнання - Додаткова комплектація ЗІП (аптечка, 2 вогнегасника, термос, знак аварійної зупинки)

- Установка опалювачів кабіни машиніста Air Top 2000 (Webasto) або Airnronic D2 (Eberspacher)

- Робоча зона - 360°

- Стріла телескопічна чотирьохсекційна

- Гідророзподільник управління крановими операціями з электропропорциональным управлінням (джойстики) виробництва «husco», Великобританія

- Механізм повороту і редуктор лебідки виробництва «Bonfiglioli», Італія

- Кабіна машиніста підвищеної комфортності

- Дизельний обігрівач Планар-4Д-24

- Обмежувач навантаження Онк-160С

Максимальний вантажний момент, т. м. 102,4

Висота підйому максимальна, м 30,4

Висота підйому при максимальному вильоті, м 9,6

Глибина опускання, м 10,0

Довжина стріли автокрана, м 10,08-30,08

Максимальний виліт, м 28,0

Мінімальний виліт, м 2,6

Повна маса автокрана, т 24,5

Температура експлуатації, град. С від -40 до +40

Всі питання, що цікавлять Вас можете задати за телефоном 095 191 66 73 Макс

Гарантійне і сервісне обслуговування. Кредит. Лізинг. Безкоштовна доставка автотехніки МАЗ на склад покупця у будь-якому регіоні України. Мінімальні заводські ціни на продукцію МАЗ

Додаткова інформація
Переваги дизельних двигунів - надійність, низька ціна дизельного палива, меньша витрата палива. Дизельний мотор більш довговічний і надійний у використанні, але він обходиться дорожче в обслуговуванні і деталях. Одним із серйозних недоліків для власників автомобіля з дизельним мотором, є чуттєвість до якості палива - більшість двигунів розраховані на використання палива марки EURO-3 та EURO-4.
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Схожі оголошення

© 2001-2024 Дезінфо. Безкоштовні авто, мото оголошення Києва та Київської області в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

Дезінфо. Безкоштовні авто, мото оголошення Києва та Київської області