Свічки DENSO на всі моделі автомобільних марок Kia і Hyundai

Номер оголошення 39350

Опис

Свічки DENSO на всі моделі автомобільних марок Kia і Hyundai в наявності.

Корпорація NIPPON DENSO була утворена в 1949 році, відокремившись від компанії Toyota motor Corp. З 1 жовтня 1996 корпорація змінила свою назву і стала називатися DENSO CORPORATION. Причиною зміни назви послужив той факт, що колишня назва компанії Nippondenso (що означає «Японські електронні запчастини») більше не охоплювала всієї області дії існуючої компанії, оскільки компанія також поширює свою діяльність в Європі, Америці та Азії.
Компанія DENSO — найбільший в Японії і один з провідних світових виробників і постачальників на конвеєр автомобільних компонентів. Маючи 40 виробничих майданчиків в 18 країнах, DENSO виробляє широкий діапазон виробів високої якості для автомобільної промисловості.
Компанія випускає повітряні кондиціонери, обігрівачі, автоэлектрику і електроніку, системи управління подачею палива, радіатори, засоби зв'язку та ін Всесвітні продажі DENSO досягають USD 12.63 мільярдів в рік з чисельністю персоналу 57100 людина. Щоб задовольняти потреби своїх замовників і міжнародного ринку більш ефективно, DENSO створила філії в 23 країнах, за винятком Японії.

Додаткова інформація
По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 Дезінфо. Безкоштовні авто, мото оголошення Києва та Київської області в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

Дезінфо. Безкоштовні авто, мото оголошення Києва та Київської області