Продам надувний човен лисичанку та інші надувні човни

Номер оголошення 38180

Опис

Продаж надувних човнів за найвигіднішими ценамПродажа надувних човнів недорого від 550 грн з безкоштовною доставкою за 1-2 дні в будь-яке місто України! тел 066-263-74-72 або 068-064-00-13

https://www.youtube.com/watch?v=td1I0wb5F48

http://lodki-rezinovye.at.ua/index/0-19

Гумова гребний човен і човен пвх для риболовлі недорого - вибір човни надувному гумовому зазвичай починається з візиту в магазин човнової продукції і аксесуарів, але у нас ви можете вибрати і купити надувний човен гумовий або пвх просто не виходячи з дому. Тільки наш магазин надувних човнів гумових та надувних човнів з ПВХ має можливість запропонувати вам приголомшливі надувні човни гумові лисичанку язь, лисичанку чайка, лисичанку стриж, лисичанку байкал і надувні човни ПВХ Скіф, Скат, Спортекс, Барк, Колібрі, Шторм, Вулкан від провідних виробників України за нечувано низькою ціною з швидкою доставкою в будь-яке місто України. У продажу надувні човни з ПВХ гребні і ПВХ моторні, ПВХ безкилевые і ПВХ з надувним кілем, ПВХ з навісним транцем і ПВХ з жорстким транцем з гарантією від виробника, підвісні і стаціонарні мотори, двотактні, чотиритактні, водомети, електромотори, клапана на гумові човни всіх типів, ремкомплект та інші аксесуари, заброди, бахиллы, льодобури. Якісні надувні човни гумові і ПВХ з гарантією від виробника - ціна човен надувний залежить від комплектації. Надувні гумові човни купити недорого – як ви і мріяли, якісно – як ви хотіли - це просто - просто телефонуйте прямо зараз! Човен надувний купити у Вінниці, Гайсині, човен надувний купити у Вінниці, Гайсині, човен надувний лисичанка купити у Вінниці, Гайсині, човен лисичанка купити у Вінниці, Гайсині, лисичанка купити у Вінниці, Гайсині, лисичанка Язь купити у Вінниці, Гайсині, лисичанка Чайка купити у Вінниці, Гайсині, лисичанка Стриж купити у Вінниці, Гайсині, лисичанка Байкал купити у Вінниці, Гайсині, лисичанка Зорька купити у Вінниці, Гайсині, лисичанка Ерлан купити у Вінниці, Гайсині, лисичанка Дельфін купити у Вінниці, Гайсині, човен пвх Скіф купити у Вінниці, Гайсині, човен пвх Скат купити у Вінниці, Гайсині, човен пвх Барк купити у Вінниці, Гайсині, човен пвх Спортекс купити у Вінниці, Гайсині, човен Пвх Шторм купити у Вінниці, Гайсині, пвх човен Вулкан купити у Вінниці, Гайсині, лисичанку купити у Вінниці, Гайсині, лодку лисичанка купити у Вінниці, Гайсині, лисичанку Язь купити у Вінниці, Гайсині, лисичанку Стриж купити у Вінниці, Гайсині, лисичанку Чайка купити у Вінниці, Гайсині, лисичанку Байкал купити у Вінниці, Гайсині, лисичанку Зорька купити у Вінниці, Гайсині, лисичанку Ерлан купити у Вінниці, Гайсині, лисичанку Дельфін купити у Вінниці, Гайсині, лисичанка одномісна купити у Вінниці, Гайсині, лисичанка полуторка купити у Вінниці, Гайсині, лисичанка двомісна купити у Вінниці, Гайсині, лисичанку одномісну купити у Вінниці, Гайсині, лисичанку полуторку купити у Вінниці, Гайсині, лисичанку двомісну купити у Вінниці, Гайсині, аксесуари на лисичанку купити у Вінниці, Гайсині.

Додаткова інформація
По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 Дезінфо. Безкоштовні авто, мото оголошення Гайсину та Вінницької області в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

Дезінфо. Безкоштовні авто, мото оголошення Гайсину та Вінницької області